Prøv en grupperejse

Går du og drømmer om at rejse langt væk i et par uger eller et par måneder? Og er du lige blevet færdig med din gymnasiale uddannelse eller noget lignende? Så er en grupperejse et godt valg for dig.

Når du tilmelder dig en grupperejse er alt arrangeret på forhånd, og du kan slappe af og nyde din rejse. Alt er planlagt lige fra flytider, overnatning og oplevelserne undervejs. På en grupperejse rejser du med andre på din egen alder og der er garanti for nye venskaber. Du har mulighed for at opleve mange forskellige ting undervejs og du skal blot vælge den rejse der er planlagt så den passer til dine ønsker.

Oplevelser på en grupperejse:

  • Homestay: Oplev lokale stammefolk, smag på den lokale mad og oplev deres levevilkår. Stammerne byder på hyggelige hjem, uberørt natur, vildt dyreliv og oplevelser du aldrig glemmer.

 

  • Livet som backpacker: Som backpacker får du oplevet mange forskellige omgivelser. En uge på en lækker strand med lækkert blåt vand, en uge på vandretur i junglen blandt slanger og edderkopper, en uge med lokale stammefolk hvor du oplever deres måde at leve på, smager deres mad og oplever deres gæstfrihed.

 

  • Dykning og surfing
    Tag et dykkercertifikat på rejsen og få uforglemmelige oplevelser under havets overflade. Et dykkercertifikat kan du tage mange steder i verden, du skal blot finde en rejse hvor det indgår.
    Varm sol, lækker strand og lækkert vand – Det indbyder til fede aktiviteter som bl.a. surfing. Få undervisning og bliv knivskarm på vandet.

 

  • Frivilligt arbejde: Gør en god gerning med frivilligt arbejde som den del af din rejse. Du hjælper til i lokaleområderne og gør en kæmpe forskel for befolkningen. Du kan hjælpe på et børnehjem, på et dyreinternat eller et hospital. Du kommer til at opleve en gensidig glæde fra dem du arbejder med om enten det er børn, voksne eller dyr.

 

  • Unikke venskaber: I oplever alt sammen og deler minder fra rejsen. Det giver gode muligheder for lange venskaber som rejsen blot er en start på.

 

Mange af deltagerne på planlagte grupperejse vælger rejsen for at få nye venskaber. Man kan opleve at deltagerne vælger den rejse hvor de er sikre på, at de ikke kender andre på forhånd. Det er en god måde at rejse på, ingen kender hinanden, og det er en god start til nye venskaber.

Når man kommer hjem fra rejsen igen, kan det være en stor omvæltning. Man har i mange uger været sammen med sine venner hele tiden og nu tager alle hjem til deres egne hjem, som måske ligger spredt over hele Danmark. Men undersøgelser blandt rejseselskaberne viser, at de venskaber der er opstået på en grupperejse, holder ved i mange år efterfølgende. Deltagerne er gode til at holde kontakten og mødes, selvom de bor langt fra hinanden. Oplevelserne de har haft sammen giver et helt særligt bånd, og alle oplevelserne er sjove at se tilbage på.

Så er du lige blevet færdig med din STX, HHX eller noget helt anden, så brug dit sabbatår på at rejse til en anden del af verden og få fede oplevelser og nye venner.