Et højskoleophold i udlandet

Et ophold på en højskole er godt. Men et ophold på en højskole i en anden del af verden er endnu bedre. Det giver oplevelser for livet og er noget du aldrig vil glemme. Du vil udvikle dine egne kompetencer og lære mere om verden og måske det vigtigste: Du vil lære mere om sig selv.

Stort udvalg af højskoler

Har du et sted i verden som du drømmer om at besøge? Du kan komme på højskole hvor i verden du vil, og du kan frit vælge det ophold der passer til dig. Gennem fokuseret undervisning og møder med den lokale befolkning, får du et nyt syn på andre kulturer og du får oplevelser vil tage med dig hjem.

Med et ophold på en højskole i udlandet, får du en fantastisk rejseoplevelse og mange nye venner. I får et tæt sammenhold fordi i bruger meget tid sammen, og oplever fede ting som i vil kunne snakke om resten af livet. Ud over de fede oplevelser vil undervisningen gøre dig klogere, og du får erfaring med en ny fremmed kultur.

Et højskoleophold i udlandet er ikke kun for unge

Når man snakker om en rejse til udlandet sammen med andre, tænker man ofte, at det er for unge mennesker. Men et højskoleophold i udlandet er også for folk mellem 20-40 år og endda ældre end det. Det handler blot om at finde en rejse med de rigtige oplevelser og udfordringer. Rejserne bliver sat sammen så aldersgrupperne passer sammen og oplevelserne passer til de aldersgrupper der er med på rejsen.

Opholdene kan være lige fra 3 ugers højskole til 12 uge. Det kan bl.a. være:

  • 3 ugers ophold på en sommerhøjskole til Afrika hvor man kan opleve savannen, safari, ørkenen og meget andet.
  • 12 ugers ophold hvor du rejser rundt i Afrika på ture i ørkenen og på savannen. Du møder også de lokale i forskellige byer/stammer rundt i Afrika. På en længere rejse har du god tid til at møde nye mennesker og få masser af gode oplevelser.

Måske er du under 18 år og vil gerne rejse på et højskoleophold i udlandet? Det kan du også godt. Nogle rejseselskaber laver rejser i sommerferien for unge i alderen 15-17. Her har du mulighed for at møde nye venner på din egen alder, få oplevelser for livet og få spændende undervisning i din sommerferie.

Adventure rejser

Du kan også tage på et ophold hvor du får flere udfordringer – også kaldet Adventure Challenges eller Adventure rejser. Det består af læring, kulturoplevelser, rejse- og udfordrende adventure-oplevelser. Dansk Studie Center udbyder bl.a. en Adventure rejse hvor man som deltager selv er med til at forme sin rejse og sine udfordringer undervejs. De oplevelser man kommer igennem som deltager har fokus på personlige udfordringer og at opnå et stærkt fællesskab. Den store mulighed for selv at vælge sine oplevelser gør rejserne meget populære blandt unge. På rejserne er der stor forskel på hvor meget de forskellige Adventure udfordringer fylder på hele rejsen, så det handler blot om at vælge en rejse der passer dig med den kombination som du ønsker.